Sneaker trends – Najaar/Winter 2015

Ik zoek sneakers in maat van
Sneaker trends – Najaar/Winter 2015

Wanneer de bladeren van de bomen langzaam veranderen van groen naar geel en vervolgens naar rood om langzaam aan uit de boom te vallen kunnen we stellen dat de zomer plaats aan het maken is voor het najaar en de winter.

Sneakerfans houden zich echter niet bezig met vallende blaadjes uit bomen, grijze kille dagen en zelfs niet met mogelijke herfststormen.

De vraag die de sneakerfan bezig houdt is wat mag er in het najaar van 2015 niet aan mijn collectie ontbreken? Hoe hou ik mijn voeten droog, warm, maar vooral stylish en volgens de laatste trends?

Voor de antwoord(en) op deze vraag kunnen wij altijd rekenen op de suggesties en raad van de wijze mensen die het altijd goed met de sneakerfan voor hebben. Want wat zouden wij moeten beginnen zonder the Great Ones? Nike, Adidas, New Balance & Aesics. Zij begrijpen als geen ander dat een outfit niks voorstelt zonder de (perfecte) sneaker.

Dit najaar hebben zij besloten om het straatbeeld from the feet up te kleuren met sobere kleuren. Sober klinkt zo sober, maar ook dit keer hebben zij van sober een trend gemaakt (we hadden ook niet anders verwacht).

Donker groen, donker blauw en bordeaux rood mogen ditmaal stralen. Wellicht geïnspireerd door de gevallen bladeren uit de bomen, zul je veel verschillende soorten bruintinten zien, ook kaki zal niet ontbreken. Uit praktisch oogpunt is gekozen voor veel leer en suède.

Wit wordt zwart. Witter dan wit was het motto van de afgelopen zomer. Maar de tijd is aangebroken dat de witte sneaker plaats moet maken voor de zwarte sneaker. Maaaar berg je witte sneaker nog niet op, want ondanks dat de sobere kleuren en zwart de hoofdrolspelers zijn geworden dit seizoen, zien wij dat er toch nog ruimte blijft voor de witte sneaker.

Maar de opvallendste trend van het najaar (volgens de winkeliers) zal zijn de cross-sexes-sneaker-trend. Mannen zullen vaker kiezen voor de vrouwensneakers en de vrouwen voor de mannensneakers.

Deze sneakers zullen we dit najaar veel zien.

adidas ZX 700 - dames sneakers asics GEL-LYTE V - heren sneakers

NIKE NB

Sneakers are an addiction... and we love it!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*