Sneakers for every occasion

Ik zoek sneakers in maat van
Sneakers for every occasion

Dit is een prototype. Je weet wel, een eerst van vele….

Dit is de eerste van een reeks blogs die zullen gaan over welke sneaker je het beste kunt aantrekken bij bepaalde gelegenheden. Natuurlijk weet jij als fan het beste wat bij je past, maar sta mij alstublieft toe om je af en toe een beetje uit je comfort zone te halen. Je te verrassen en dingen te laten zien waar je op voorhand niet aan zou hebben gedacht.

Dit prototype wil ik wijden aan de plek waar de meeste van ons 40 uur van de week doorbrengen (de gelukkige onder ons misschien wel minder, lucky them!). Je hebt vast al geraden dat ik op kantoor bedoel.

Stel, je moet elke dag naar kantoor en je hoort bij die groep die elke dag (verplicht) een pak of in ieder geval een pantalon aan moet. Jij, als fan, zou dus minstens 40 uur per week je geliefde sneaker moeten missen, omdat de algemene beleving is dat sneakers en pantalons niet samen gaan. Treur niet langer mijn vrienden, ik ben van mening dat een sneaker bij elke gelegenheid past. Ik heb daarom speciaal voor jou op het internet gezocht en gevonden! Sneakers die sneakers draagbaar maken onder je pantalon.

Je werkdag(en) kan ik niet leuker voor je maken (that’s up 2 you) maar met deze sneakers wel dragelijker. Veel sneakerwerkplezier.

O ja en heb je zelf een gelegenheid waar je geen raadt mee weet, maar waar je wel een sneaker bij wilt aandoen. Laat het me weten, ik sta tot je dienst.

Nike Free 5.0 Nike STEFAN JANOSKI MAX 631303 411new balance

Sneakers are an addiction... and we love it!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*