Adidas Superstar

Ik zoek sneakers in maat van
Adidas Superstar

Je hebt vast veel over deze schoenen gehoord, want ze zijn ook razend populair! Waarom ze zo populair zijn weten we ook niet Je kunt ze herkennen aan ‘de schoen met drie witte strepen’ .Ze zijn niet meer weg te denken op het straatbeeld.

Als je goed om je heen kijkt op straat, op school, op het werk echt overal zie je die schoenen! Mannen, vrouwen, kinderen en tieners maar dan ook echt iedereen huppelt er vrolijk mee rond.

De geschiedenis achter deze sneaker.
Wist jij al de geschiedenis van deze schoen? Ik niet hoor!

Ze werden in 1969 geïntroduceerd als de eerste lage basketbal sneakers, en alleen de professionele basketballers mochten de sneakers aan.

Ze kregen ook een bijnaam ‘Shell toe’ dat betekent letterlijk vertaald: ‘schelpen neus’ omdat als je goed kijkt heeft hij aan de voorkant een schelpachtige vorm. Even later werden de sneakers al gespot aan de voeten van een topbasketballer.

Pas in 1983 werden de sneakers voor ‘casual’ gedragen.

adidas-superstar

Soorten.
Je had het kunnen verwachten, de schoenen zijn in er in ontelbare kleurtjes.
Zo heb je de collectie Pharrel Williams en die hebben wel 50 kleuren!

adidas superstar - pharrel williams

Dit zijn een paar soorten:

  • Original
  • Stan Smith
  • Rita Ora
  • Mr. Supershell
  • Todd James
  • Pharrel Williams

Zo verschillen de prijzen.

En er komen er steeds meer en meer bij!

Wat ik ervan vind
Zelf vind ik de ‘gewone’ het mooiste, ik heb zelf de Original die helemaal wit is.

Ongeveer 16 weken bestelde ik de razend populaire schoenen die nog maar net in mijn maat waren. Paar dagen erna kreeg ik het pakketje binnen en vanbinnen begon alles te kriebelen en maakte een vreugdedansje vanbinnen.

Ik maakte zo snel mogelijk als kon de doos open en daar lagen m’n schoenen te wachten tot dat ik ze aan kon trekken.

Toen ik ze aan deed was het eigenlijk een teleurstelling, ze zaten helemaal niet zo lekker, zie liepen heel erg lomp en hard maar toch was ik wel blij omdat ze zo mooi waren. Nu ik er vaker op heb gelopen ben ik eraan gaan wennen dat de schoenen nou eenmaal plat waren (ik was natuurlijk die zachte schoenen van Nike gewend haha) en nu loop ik er steeds vaker op. Dus ik heb het idee dat je ze een beetje moet inlopen.. dat is wel een nadeel.

Ik had ze online gekocht op www.jdsports.nl voor 62,-

Wat vinden jullie van de sneakers?

Sneakers are an addiction... and we love it!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*