Waar berg jij je sneaker collectie in op?

Ik zoek sneakers in maat van
Waar berg jij je sneaker collectie in op?

Weet jij waar de scheidslijn ligt tussen een “normale” sneakerverzamelaar en één die uit de bocht is gevlogen? Deze “normale” verzamelaar heeft als kenmerk dat hij een verzameling sneakers heeft die uit meer dan 50 sneakers bestaat maar de 150 nog niet raakt (wat al best veel is). Ligt hier de grens? Want bestempelen we een verzamelaar met een collectie van bijvoorbeeld 500 sneakers als “niet normaal meer”? Bij welk aantal zeggen wij die is compleet de bocht uit gevlogen?

Voordat je antwoord hierop geeft, beantwoord eerst voor jezelf deze vraag: wie zijn wij om te beoordelen wanneer veel te veel is. Heel eerlijk denk ik dat voor een sneakerverzamelaar veel nooit te veel is. Er is namelijk altijd ruimte voor meer en er zal altijd die ene speciale sneaker zijn die hij of zij erbij moet hebben. Dat brengt mij op het volgende “luxe probleem” dat het hebben van zoveel sneakers met zich meebrengt.

Namelijk de vraag: waar berg je in hemelsnaam al je sneakers op!?

Nu denk ik dat er maar weinig sneakerfans nee zouden zeggen tegen het hebben van een kick-ass walk-in-closet waarin ze de luxe hebben om hun collectie ruim en overzichtelijk op te bergen.

Ik kan mij ook heel goed voorstellen dat voor een eigenaar, zijn sneakers van onschatbare waarde zijn. Je zou kunnen zeggen dat het zijn “kindjes” zijn. Heel begrijpelijk dus dat je zulke waardevolle spullen niet zomaar weg wilt stoppen achter gesloten deuren in de kast. Voor de heuse fan behoort de kast,  schoenenrek en zelf de schoenendoos tot de verleden tijd. Etaleren, showen,  uitstallen, is wat telt voor onze “uit de bocht gevlogen” verzamelaar.

Zoals je weet is de klant koning, want tegenwoordig is er veel op de markt verkrijgbaar. Dit om de ware verzamelaars in hun behoefte te voorzien om de “kindjes” te showen. Dus voor wie het voorlopig moet doen met een beperkte hoeveelheid ruimte, maar met heel veel sneakers, sta mij dan nu toe om jullie te wijzen op de volgende creatieve doe-het-zelf, hier had ik nooit zelf opgekomen, bigger than life box, lang leve ikea!, mogelijkheden die ik ben tegen gekomen op het net.

                             Schoenenkast - variant 4    Sneaker display - ikea    sneaker lade - traptrede

Sneaker wand display

                                                                                                 De Shrine Sneaker Rack.
Een stijlvolle manier om je limited editions aan de muur te showen.
Echter heb je voor een grote collectie ook een grote muur nodig.

Sneakerdoos - transparant

                                                                                                          De HUPBOX.
Perfecte combinatie van praktisch en prachtig.
Omdat de doos transparant is kan je natuurlijk
gelijk zien welke sneaker je pakt.

                                                                                 Sneakerdoos - XXL

                                                                                                       Alltime favorite

sneakerkast xxl

                                                                                                         Gewoon heftig

Sneakers are an addiction... and we love it!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*