Nike roshe run

Ik zoek sneakers in maat van
Nike roshe run

Elke fashion/sneaker girl kent deze wel, want deze zie je echt overal, meestal zie je ze helemaal afgetrapt met allemaal gaten.
Be careful guys!

PastedGraphic-3PastedGraphic-2

Want het is veel mooier als je ze een beetje netjes houdt, maar wie houdt er nou niet van deze sneakers?! Ik ben nu al aan het dromen als ik aan ze denk, want ze lopen zo lekker zacht en soepel ze zijn ook super luchtig, handig voor het sporten! En ze zijn ook nog een eens precies je maat!

Kan het echt zo zijn dat je een crush hebt op schoenen/sneakers? Nou dat kan zeker! Kijk maar eens naar deze jaloersmakende foto’s.

Schoenen crush.
Hoe kon ik een crush op deze sneakers krijgen?

Toen ik ze voor de eerste (echt de allereerste keer) zag was ik echt al in 1 klap verliefd, ik bleef en bleef maar op online webshops speuren, ook echt totdat ik in slaap viel (haha).

Waarom? Nou dat is heel simpel, het zijn mooie elegante sneakers die niet erg lomp zijn net zoals de Nike air max, ook al is de zool wel erg opvallend het blijft een klein mooi schoentje.

Toen het tijd werd om nieuwe schoenen te kopen maakte ik een vreugdedans door het hele huis, want het was tijd voor eindelijk MIJN Nike roshe run!

Toen ik de doos open maakte zag ik dit:

Nike roshe run dames

Ik trok ze gelijk aan, en het viel me een beetje tegen, ze zagen er leuker uit op internet dan bij je eigen voeten, maar later ben ik er een beetje aan gaan wennen dat het zo’n dikke zool heeft en wat apartere vorm heeft dan andere schoenen.

Inmiddels zijn ze he-le-maal vies en afgetrapt want ik heb je ruim driekwart jaar en draag ze alleen nog af en toe met werken aan.

De kwaliteit.
Wel redelijk.…

Hoe ik het zelf heb ervaren is dat ze het opzich wel lang volhouden, maar ik heb ook echt héél erg voorzichtig gedaan. Na 5 a 6 maanden werden ze lelijk, want er zat opeens een gat in m’n rechter schoen, en ik hoorde dat heel veel mensen dat hadden. DUS het is geen schoen voor lang termijn.

Prijs.
De schoen kost op z’n goedkoopst €70,-. De prijzen lijken wel steeds duurder te worden, want je ziet nu ook andere materialen en ook een andere vorm dat betekend; duurder, wel €90,-.

Ik vind het belachelijk dat het eigenlijk zo duur is en duur is geworden, want de kwaliteit is dus niet zo goed voor die prijs.

Wat vinden jullie van de kwaliteit en de prijs, en vinden jullie het een sportschoen of een casual schoen?
Een paar leuke voorbeelden wat je kan aantrekken met Nike roshe runs:

PastedGraphic-5  PastedGraphic-7  PastedGraphic-6

Sneakers are an addiction... and we love it!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*